tisdag, september 25, 2007

MSG bjuder på ett extranummer!

Ja, va sjutton, efter den fantastiska veckan fylld av härliga kommentarer efter senaste inlägget känns det som om publiken måste få ett extranummer. Och vad passar väl bättre än en dos kärlekslycka skänkt av paret Lissy och Morgan. De är så omtalat kära att de är med två gånger på Family.se nu senaste veckan. Vi vill vara de första som tackar för det generösa erbjudandet, så ut med dem på bloggen:

foto nr ett:


















Jahapp, så här långt verkar deras förlovningsdag lyckad. Några klunkar brunt, lite gott att äta. Men detta var bara början på en lång dag. Foto nr två tycks vara taget några timmar senare...


















Morgan har blivit lite kärlekskrank efter några timmar på Pizzeria Lilla Napoli, Lissy är ju så rar och go´att man inte kan få nog, tycks han tänka. Lissy myser också i finaste cykelbyxorna och med en lagom solvarm Rosita i systempåsen på en armlängds avstånd. Vilken lyckodag!

Och som sagt, dessa bilder ligger på fullaste allvar ute på Family.se under "förlovningar".

Länk ett
och länk två.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förlåt, fiffan, förlåt. Borde ha kommenterat. Men jag var mållös över tragiken i alla bilder. Men om du via besöksstatistiken kunde spåra min dator skulle du finna att jag återvänt till sajten ett otal ggr för att beskåda de vedervärdiga fotografierna och dina fina bildtexter. Tack för dina inlägg!

Anonym sa...

kan bara instämma. efter att det första elaka skrattet hade lagt sig, och den första medlidande gråten torkat bort från kinderna, blev jag som ett apatiskt flyktingbarn och bara stirrade på bilderna, helt oförmögen till handling. nu har det gått några dagar och nu känns alla paren mer som en naturlig del av min extended family.