måndag, september 17, 2007

MSG förlovar sig!

Jag surfade på en cyberspacegrannes sajt där ämnet Svenskt White Trash behandlades. I samband med ett av inläggen bifogades en förlovningsbild från ett par från sydsverige. Bilden är en sån fullträff. Ett fullkomligt magiskt ögonblick. Allt föll på rätt plats. Jag fick omedelbart blodad tand för förlovningsfoton och började botanisera. Sajten Family.se visade sig vara den guldgruva jag letade efter. Inte bara för att nyss nämnda bild hade sitt ursprung där, utan för att det var en av många fullständigt fantastiska bilder.

Så vad är Family.se ? Jo, det är en sajt där man via foton och text delger alla att man fyllt år , gift sig eller nåt annat som man anser att hela världens befolkning har intresse av. Antingen lägger man upp proffsfoton eller så använder man det fotot svärmor tog med digitalkameran, som blev ... nåja, helt okej typ. Och folk har sånt underbart omdöme! Och folk har sån underbar smak! Här följer nu MSG:s topp 10-lista över magiska och regnbågsskimrande förlovningsstunder, allt fångat på bild av eller med lyckliga och kära par runt om i Sverige:














Titta va fint. En kopp kaffe och lite kärlek såhär mitt i veckan. Extra plus för klockradion på köksbordet, det är såna här detaljer som är A och O i förlovningsannonslyckan.















För säkerhets skull en närbild på ringarna också. Och kaffet.


Nr 9: Jimpa och Anna-Lena.

















Under en av de vackraste nätterna i ljuva Sunny Beach lät Amor strö sina pilar över vårt nästa kärlekspar. Det tog förvisso ett tag innan jag fattade vad bakgrunden var för något, men i sin helhet är fotot utomordentligt vackert.

























Blixt och silvrigt glänsande kläder och utomhus och natt är exakt de komponenter man behöver för att få till Thee Love Photo.



















"Öh, håller du kopplet ett tag så får vi ta förlovningsfotot...ja, han är snäll...Ta det där jävla kortet nån gång då...slänga ciggen? Va fan, jag har ju bara tagit ett bloss på den, knäpp nu!...Käften, jävla byracka! Knäpp!"


Nr 6: Hanna och Viktor.















Ok, helt seriöst, de är typ 13 bast. Morsan har tagit fotot och koreograferat utanför sin mexitegelvilla. Viktor tycker det här sjukt jobbigt. Han vill ut och åka på storebrorsans moppe igen, men hans morsa tycker det här är det gulligaste som hänt. Hanna kan inte vänta tills hon fått rapportera allt om förlovningen på lunar.















Observera kaffet till de vuxna och coca cola till barnen på det andra fotot. Och givetvis grabbstackarn, vars livs mest pinsamma dag aldrig tycks ta slut.
















Jag vet inte var man köper såna köksstolar som detta kärlekspar eventuellt har ett par av. Jag vet var man köper sprit och apelsiner dock. Och jag vill alltså betona att detta är det foto alla Lisas och Lisas snubbes vänner och bekanta får printa ut och sätta upp på kylskåpet, tack vare att Lisa och Lisas snubbe bestämt att detta foto, det var det bästa som fanns.


Nr 4. Jess och Andrée.


















Haja att han verkligen tror att bruden försöker lura honom: "Allt det här med förlovning och foto och att vi ska vara med på internet...asså, det är bara en fint för att hon vill sno fjärren. No fuckin way, säger jag. Och no fucking way att hon ska sitta närmast mitt fjärrkontrollsställ".


Nr 3. Tompa och Johanna.


















Ha ha ha ha ha !!! ... ja, hörni...äh, vi går vidare på listan, va?


Nr 2. Daniel och Lindis.


















Eftersom jag vill sluta denna lista lyckligt vinner inte denna bild. Men det ÄR det bästa och mest fantastiska kärleksfoto jag någonsin sett! Det är white trashets Sgt Pepper, ju! Så otroligt genomarbetat, så ända in i minsta detalj genomtänkt. Titta på det! Se killen. Hans frissa. Hans blossande kinder, ögonen och det nervösa leendet. Den lilla fjunisen under näsan. Linnet. Och hon. Hållningen. Det generade skrattet. Han står på knä! Haja! Och kolla föräldrarna i plyschsoffan. Samma viking line-t-shirts. Och 33:orna på bordet, direkt från färjan. Kartongen direkt invid soffan, jämte klösanordningen för katterna. Och rosa plyschlampa till vinröd soffa. Fördjupa er mer i detta foto på flashback, det här fotot har nästan fått en egen tråd i forumet där. Magnifikt var ordet.


Nr 1. Jenn och Tobbe.


















Som sagt, på något vänsters vill jag ha ett lyckligt och härligt slut på detta inlägg. Jag älskar denna bild. Han är söt och hon är söt och de ser verkligen kära ut. Kära på ett bra sätt dessutom. Får jag gissa är detta foto taget 01.20 natten mot en lördag, en myggig sommarnatt, i en småstad där man är ett missfoster om man inte har getskägg. All credits till den oerhört trendkänsliga idén att ta fotot i korvkön.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan det inte finnas några kommentarer till det här inlägget? Det var det roligaste och elakaste och sannaste jag stött på idag! Nu ska jag kolla in resten av din blogg!

Robert Pihl sa...

Detta var roligt. Tycker du skulle varit råare. ;o) mvh /Robban

Anonym sa...

I luv you.

Anonym sa...

Glöm inte att grabben på andra plats (jag har redan glömt vad de hette) har en prilla inne dessutom. ;) Detaljer, detaljer.. :)

Anonym sa...

Är det bara fula människor som förlovar sig?

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Joewel sa...

Haha, ah jag alskar det! A dig lite!

Indreal_@hotmail.com

Anonym sa...

To be a good benign being is to be enduring a philanthropic of openness to the mankind, an gift to guardianship unsure things beyond your own pilot, that can govern you to be shattered in uncommonly exceptionally circumstances as which you were not to blame. That says something remarkably weighty relating to the get of the principled passion: that it is based on a conviction in the uncertain and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a weed than like a jewel, something fairly dainty, but whose acutely precise handsomeness is inseparable from that fragility.

Anonym sa...

In everyone's time, at some occasion, our inner throw goes out. It is then bust into zeal by an contend with with another hominoid being. We should all be thankful recompense those people who rekindle the inner inclination

Anonym sa...

I don't like the sound of all those lists he's making - it's like fetching too multitudinous notes at seminary; you sense you've achieved something when you haven't.

Anonym sa...

[b]Из соседних заголовков rbc.ru:

- Олимпиада в Сочи: путь к победе
- Золотовалютные резервы РФ за неделю сократились на $600 млн

Кто бы сомневался... [/b]
Корпорация Мегаполиса Pi7.ru порадовала новым выходом очередного сборника нюансов.
Меня удивила примем это "[url=http://www.2nt.ru/go/videoerotika.php]Девушки играют в гольф (16 фото) [/url]" - Канечно вы можете найти и ради себя много интерестного
Ну а однако лучшее снадобье от скуки это анекдотец.
[url=http://my.pi7.ru/users/katya][IMG]http://www.my.pi7.ru/images/users/photos/medium/33d6c522719a1bd152b4f852335bbf3d.jpg[/IMG][/url]

Anonym sa...

What does it plan?
For the life of me, I do not know.
I suggest you to visit a site on which there is a lot of information on a theme interesting you.
Infinite topic
This phrase is necessary just by the way

[url=http://shenenmaoyizzz.webnode.cn/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiyy.viajeblog.com.br/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyitt.bravesites.com/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://plxv975.dhpreview.devhub.com/blog/1115870-use-printed-carry-bags-to-promote-your-products-or-sale/][b]michael kors outlet online[/b][/url]
[url=http://michaelkorsoutlet0.buzznet.com/user/][b]michael kors outlet online[/b][/url]

Anonym sa...

http://biaxin-buy.webs.com/ buy clarithromycin online
http://sustiva-efavirenz.webs.com/ purchase Generic Sustiva online
http://asacol-mesalamine.webs.com/ purchase mesalamine
http://www.freewebs.com/pentasa-mesalamine/ buy rowasa

Anonym sa...

Hi, cheap zolpidem - discount ambien http://www.rdsns.com/, [url=http://www.rdsns.com/]zolpidem price[/url]